Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009
Γλιτώσαμε από μεγάλο μπελά
Πολύ σωστά έπραξε η διοίκηση μας, δίνοντας τέλος, έστω και με μικρή καθυστέρηση, στην κοροϊδία εκ μέρους του Αλβανού ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Κλόντιαν Ντούρο. Τα ποσά που ακούγονταν για την μεταγραφή του, σε καμιά περίπτωση δεν αντανακλούσαν την αξία του ποδοσφαιριστή. Άλλα άξιζε και άλλα ζητούσε.
Έτσι, η απόσυρση ενδιαφέροντος εκ μέρους της ομάδας μας, όχι μόνο μας γλιτώνει από ένα ψηλό συμβόλαιο με ένα ποδοσφαιριστή που δεν έπεισε ότι το αξίζει, αλλά μας γλίτωσε και από μια προβληματική προσωπικότητα, όπως φημολογείται.
Ο δρόμος τώρα είναι ανοικτός για ενίσχυση στην θέση της μεσαίας γραμμής με ένα ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή.
Twilight Zone
Τρίτη 16 Ιουνίου 2009
Ούρα; Ποια ούρα;
Την ώρα που ο Κύπριος πολίτης αναμένει κάποια σημάδια που να αποδεικνύουν ότι ακόμα και στο Μαλακιστάν λειτουργεί κάποιου είδους κράτος, ή έστω κάτι σαν κακή απομίμηση κράτους, την ώρα που περιμένει από τα ΜΜΕ αντί να αποκρύψουν και να κουκουλώσουν πάλι την υπόθεση, να φωτίζουν το νέο σκάνδαλο ντοπαρίσματος με πρωταγωνιστή καλαθοσφαιριστή μιας εκ των ΑΠΟΕΛ ή Κεραυνού, την ώρα που περιμένει εναγωνίως κάποια ένδειξη δικαστικής εξουσίας, ένα σημάδι τέλος πάντων που να θυμίζει δημοκρατικό πολίτευμα, στο μυαλό μας επανέρχεται μια πρόσφατη παρόμοια υπόθεση.
Πρόκειται για την υπόθεση εξαφάνισης δειγμάτων ούρων (φημολογείται από ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ), τα οποία μέσα σε μια νύκτα έκαναν φτερά από εργαστήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας, χωρίς να τιμωρηθεί κανένας, χωρίς να παραιτηθεί κανένας, χωρίς να αναζητηθούν ευθύνες από τα ΜΜΕ, όπως θα γινόταν σε ένα κανονικό κράτος.
Αυτή την φορά όμως, η υπόθεση δεν πρόκειται να χυθεί στην αποχέτευση του εργαστηρίου. Εναποθέτουμε τις ελπίδες σε αντικειμενικούς δημοσιογράφους όπως ο Φάνης Μακρίδης, να δείξουν την ευαισθησία και τον ζήλο που αρμόζει σε αυτή την σοβαρότατη υπόθεση και να κρατήσουν την υπόθεση ζωντανή μέχρι την εξιχνίαση της και την τιμωρία των ενόχων. Γιατί τέτοιες περιπτώσεις, μεταξύ άλλων, πλήττουν και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Λέμε τώρα ...
Αναμένουμε επίσης ανακοινώσεις από ομοσπονδίες και σωματεία, τα οποία στο πρόσφατο παρελθόν έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία για κάποιες άλλες υποθέσεις και με τις ενέργειες τους προσπάθησαν να προκαταλάβουν τις έρευνες των αστυνομικών αρχών, όπως δείξουν ανάλογο ενδιαφέρον και για αυτήν την σοβαρή υπόθεση και να ζητήσουν την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης και την τιμωρία των ενόχων.
Twilight Zone
Τρίτη 9 Ιουνίου 2009
Μια οφειλόμενη απάντηση στον Φάνη Μακρίδη
Μέσα σ’αυτό το κείμενο θα επιχειρήσουμε να δώσουμε μια οφειλόμενη απάντηση στον δημοσιογράφο Φάνη Μακρίδη, σημείο προς σημείο.
Γράφει ο Φάνης Μακρίδης:
Σημείο 1ο:
«Αμέσως μετά το τέλος του τελικού, οι παράγοντες του συλλόγου βρήκαν τον υπαίτιο για την αποτυχία: Γι΄αυτούς ήταν ο διαιτητής Λεόντιος Τράττος. «Ξέχασαν» ότι η παρουσία της δικής τους ομάδας στο σημαντικότερο ραντεβού των τελευταίων χρόνων ήταν ανεπαρκής. Λες και ο ρεφ ήταν αυτός που έβαλε δυο φορές την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους. Διαγράφηκαν με μεγάλη ευκολία τα τραγικά λάθη των γαλαζοκιτρίνων μέσα στο γήπεδο.»
Κατ’αρχήν, υπενθυμίζουμε σε σένα και σε όσους έχουν αδύναμη ή επιλεκτική μνήμη ότι οι αποφάσεις του διαιτητή ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Στο προκείμενο: Η κοινή λογική λέει ότι εάν αντί να παπαγαλίζεις παρακολουθούσες τα γεγονότα, θα ήξερες ότι ο προπονητής της ΑΕΛ πήρε δρόμο. Και ένας από τους λόγους που πήρε δρόμο ήταν και η αποτυχία του στον τελικό κυπέλλου. Επομένως αυτή η παράγραφος περιέχει ψέμματα και είναι άστοχη.
Σημείο 2ο:
«Τις ημέρες που ακολουθούν, αρχίζουν τις επιθέσεις κατά του διαιτητή. Τον αναδεικνύουν ως το μεγαλύτερο εχθρό της ΑΕΛ.»
Η κοινή λογική όμως λέει ότι εάν αντί να παπαγαλίζεις προσπαθούσες τουλάχιστον να μην αντιφάσκεις μέσα στο ίδιο σου το κείμενο, θα έβλεπες ότι και εσύ ο ίδιος αρχίζεις το κείμενο σου γράφοντας ότι η ΑΕΛ είχε «κάθε δικαίωμα να αντιδράσει» και ότι αυτό «ίσως αποβεί και καλό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.» Μετά ξεχάστηκες πάλι. Επομένως και αυτή η παράγραφος περιέχει ψέμματα και είναι άστοχη.
Σημείο 3ο:
«Ο Τράττος «επικηρύσσεται» από οπαδούς του ιστορικού συλλόγου. Στη Λεμεσό κυκλοφορεί ένα φυλλάδιο με προσωπικά στοιχεία του ρεφ»
Τα προσωπικά στοιχεία του «ρεφ» είναι δημοσιευμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Ούτε ο ΣΥΦΑΕΛ αλλά ούτε η επίσημη ΑΕΛ έχουν επικυρήξει κανέναν.
Σημείο 4ο:
«Στις 03/06 εκρήγνυται βόμβα σε περιτείχισμα της εισόδου της οικίας του Λεόντιου Τράττου. Η επίσημη ΑΕΛ δεν συγκινείται καθόλου από το περιστατικό συνεχίζοντας να υπερτονίζει τις θέσεις της μέσω ανακοινώσεων. Δεν καταδικάζει το γεγονός (κάτι που έκαναν σχεδόν όλα τα σωματεία) και αντίθετα συνεχίζει το βιολί της, αφού μια ημέρα αργότερα (04/06) εκδίδει μακροσκελές ανακοινωθέν (836 λέξεων) με θέμα τα γνωστά της παράπονα για την Εκτελεστική Επιτροπή, ενώ την επομένη (05/06) αποστέλλονται προς δημοσίευση στα Μ.Μ.Ε. ακόμη 1632 λέξεις!»
Η κοινή λογική όμως λέει ότι εάν αντί να παπαγαλίζεις προσπαθούσες να κάνεις σοβαρή δημοσιογραφία, δεν θα απαιτούσες από την διοίκηση ενός σωματείου να αντικαταστήσει τις αστυνομικές αρχές και να βγάλει πόρισμα για τα πιθανά αίτια της επίθεσης. Πόσο μάλλον να φερθεί όσο ανεύθυνα φέρθηκαν άλλα σωματεία και να φωτογραφίσει και τους ενόχους πριν καν αρχίσει η αστυνομία τις έρευνες. Επομένως και αυτή η παράγραφος περιέχει ψέμματα και είναι άστοχη.
Σημείο 5ο:
«Οι παράγοντες της ΑΕΛ επιχείρησαν να δημιουργήσουν το προφίλ ενός κατατρεγμένου και αδικημένου συλλόγου, ξεχνώντας ότι ευνοήθηκαν από την επιείκεια της Δικαστικής σε δυο περιπτώσεις που οπαδοί της ομάδας προέβησαν σε εμπρησμούς (βλ. γνωστά γεγονότα σε ΓΣΖ και ΓΣΠ).»
Η κοινή λογική όμως λέει ότι εάν αντί να παπαγαλίζεις προσπαθούσες να κάνεις έστω μια στοιχειώδη έρευνα για σοβαρότατα διαιτητικά «λάθη» και τιμωρίες της δικαστικής, θα μάθαινες ότι η ΑΕΛ έχασε τρία τρόπαια σε τρεις ισάριθμους τελικούς από αυτά τα «λάθη» της διαιτησίας, κάτι το οποίο παραδέχτηκαν εκ των υστέρων και διαιτητές αλλά και η πλειοψηφία των συναδέλφων σου. Όσο αφορά τις τιμωρίες, θα μάθαινες επίσης ότι υπάρχουν προηγούμενες αποφάσεις για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, άρα η δικαστική δεν μπορεί να εφαρμόσει άλλες τιμωρίες για την ΑΕΛ. Επομένως και αυτή η παράγραφος περιέχει ψέμματα και είναι άστοχη.
Σημείο 6ο:
«Για όλους αυτούς τους λόγους, οι άνθρωποι της ΑΕΛ δεν πείθουν.»
Ποιους λόγους; Μπορείς να γράψεις κάτι συγκροτημένο με επιχειρήματα που να έχουν νόημα;
Η επιμονή του δημοσιογράφου Φάνη Μακρίδη να κρατά αποστάσεις από την Κοινή Λογική και να αντιφάσκει τον εαυτό του, ναι μεν δεν είναι πρωτοφανής για τα Κυπριακά δημοσιογραφικά δεδομένα, αλλά έχει καταντήσει μάλλον ύποπτη.
Keyser Soze και Νεκροθάφτης, Λεμεσός, 9 Ιουνίου 2009.
Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009
Απάντηση τον Φ. Μακρίδη
Κριτική σκέψη είναι η ικανότητα του ανθρώπου να αξιολογεί κάθε πληροφορία που του προσφέρεται ως προς την αλήθεια, την γνησιότητα, την ορθότητα ή και το αντίθετο.
«Η κριτική σκέψη, αντίθετα με την απλή σκέψη, συνεπάγεται ότι το
άτομο έχει την ικανότητα και την βούληση να αποστασιοποιηθεί προς
στιγμήν από τις προσωπικές του πεποιθήσεις, τις κοινωνιογνωστικές του
προκαταλήψεις και τα συμφέροντά του και να εξετάσει τα πραγματικά και
λογικά στοιχεία, τα οποία στηρίζουν και ερμηνεύουν έννοιες, πληροφορίες,
σχέσεις, κρίσεις, συλλογισμούς, φαινόμενα, στάσεις και σκόπιμες πράξεις,
καθώς επίσης να αναζητήσει τις παραδοχές και τις συνεπαγωγές κάθε
άποψης και τους δυνατούς τρόπους θεώρησης των πραγμάτων από
διαφορετική σκοπιά»1.
Γράφει λοιπόν ο Φ. Μακρίδης, ότι η μικρή ποινή, κατά την άποψη του, που επιβλήθηκε στην ΑΕΛ για τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου, είχε σαν αποτέλεσμα η διοίκηση της ΑΕΛ να πάρει θάρρος και να ανοίξει πόλεμο με την Ε.Ε. της ΚΟΠ. Στο τέλος του κειμένου, έτσι απλά για να πείσει για την σοβαρότητα και την αντικειμενικότητα του, κάνει και μια αναφορά στα δυο αθλιότερα των αθλίων "σωματεία", τα αιώνια κομματικά καφενεία, λες και οι δυο περιπτώσεις έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους.
Ένας άνθρωπος που διαθέτει κριτική σκέψη , θα θεωρούσε όχι μόνο αυτονόητο το δικαίωμα του οποιουδήποτε να αντιδρά όταν τον αδικούν, αλλά και επιβεβλημένο καθήκον. Άρα, ανεξάρτητα της μικρής ή της μεγάλης ποινής που επιβλήθηκε στην ΑΕΛ, η διοίκηση της ΑΕΛ είχε κάθε δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση, να αντισταθεί στην αδικία. Το ίδιο θα έπρεπε να είχαν πράξει και στο σύνολο τους τα ΜΜΕ, τουλάχιστον αυτά που δεν παρουσιάζονται ως μη κατευθυνόμενα.
Για την ιστορία όμως, η ποινή που επιβλήθηκε στην ΑΕΛ για τα επεισόδια του τελικού, ήταν αυτή που ήταν, όχι γιατί ήθελαν να ευνοήσουν την ΑΕΛ, αλλά γιατί μια βδομάδα πριν, όταν τιμωρούσαν τα δυο αιώνια κομματικά καφενεία, προνόησαν έτσι ώστε η τιμωρία τους να μην προκαλέσει οποιαδήποτε ανωμαλία στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Έτσι, από την στιγμή που υπήρχε προηγούμενη απόφαση της δικαστικής, δεν θα μπορούσαν να τιμωρήσουν την ΑΕΛ με τιμωρία έδρας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, όσο και αν αυτό θα ήθελε ο κάθε πιονίσκος.
Όσο αφορά τα επεισόδια, μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένας άνθρωπος κάποιας ηλικίας και κάποιων εμπειριών, βάζει στο ίδιο καλάθι τα επεισόδια των δυο παιχνιδιών.
Γιατί ναι μεν έγιναν επεισόδια στο τέλος του τελικού, είχαν όμως σοβαρή αιτία. Και δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι μπροστά σε μια αδικία, ανάμεσα σε 15 χιλιάδες κόσμο, θα έχουν όλη την ίδια κράση έτσι ώστε να καταπιούν την αδικία και να φύγουν όλοι κύριοι όπως κύριοι ήρθαν. Ανάμεσα σε 15 χιλιάδες κόσμο, θα βρεθούν και 15-20 άτομα που θα αντιδράσουν με τον τρόπο που αντέδρασαν, γιατί έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Όταν υπάρχει αδικία, δεν την δέχονται όλοι αδιαμαρτύρητα.
Σε αντίθεση με τα επεισόδια του τελικού, τα επεισόδια στο παιχνίδι των αιωνίων κομματικών καφενείων, έγιναν σε ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικής σημασίας, ένα παιχνίδι που ήταν κάτι σαν φιλικό. Δεν υπήρξε ούτε αδικία ούτε και καμιά πρόκληση από μέρους διαιτητών ή παικτών. Τα επεισόδια έγιναν απλά και μόνο γιατί ο χωριάτης πήρε πολύ θάρρος τα τελευταία χρόνια, μα πάρα πολύ θάρρος. Τα επεισόδια έγιναν στο όνομα των σφυροδρέπανων και των χιτλερικών σταυρών! Αληθινό το σενάριο, όσο τριτοκοσμικό και αν ακούγεται.
Αυτά που βγάζεις προς τα έξω μπορεί να είναι εμπάθεια, μπορεί να είναι μίσος, μπορεί να είναι χαμηλό επίπεδο και μιζέρια. Κριτική σκέψη πάντως δεν είναι.
Ανεξάρτητα με τα κείμενα του κάθε πιονίσκου, εμείς συνεχίσουμε τον δρόμο που εμείς διαλέξαμε. Στηρίζουμε την διοίκηση μας σε αυτόν τον πόλεμο κατά την αθλιότητας.
Keyser Soze
1. Ματσαγγούρας, Ηλίας: Θεωρία και πράξη της διδασκαλίας,
Στρατηγικές διδασκαλίας: Από την πληροφόρηση στην κριτική
σκέψη, Τόμ. Β΄ Αθήνα 1994,σελ. 27.
Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009
Βόμβα κατά της νοημοσύνη μας
Όταν το Ιράκ εισέβαλε στο Κουβέιτ, η Τουρκία ήταν αυτή που πρώτη καταδίκασε την εισβολή διότι ...ανησυχούσε για την συνταγματική τάξη της χώρας και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή:
Καταδικάζουμε οποιανδήποτε ενέργεια στρέφεται εναντίον προσώπων που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τη βρωμιά και τη σαπίλα.
Ο Λεόντιος Τράττος ΔΕΝ ανήκει σ’αυτήν την κατηγορία.
Έγινε λοιπόν μια έκρηξη στη Λευκωσία, ενώ δεν γνωρίζουμε κατ’αρχήν εναντίον ποιού ακριβώς στρέφεται. Μπορεί να στρέφεται εναντίον μέλους της οικογένειας Τράττου. Αν στρέφεται εναντίον του ιδίου, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σχέση με την ιδιότητα του ως διαιτητή. Αν τώρα έχει σχέση με την ιδιότητα του ως διαιτητή, τότε θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι, ειδικά αν ευσταθούν φήμες που κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό για στοιχήματα, oδηγίες από κόμματα κλπ.
Εμείς δεν γνωρίζουμε. Και ίσως αυτή η ενέργεια να μην έχει σχέση με τον αθλητισμό και την ΑΕΛ (και επομένως δεν εμπίπτει στην θεματολογία του παρόντος ιστολογίου). Αναγκαζόμαστε όμως να κάνουμε αυτήν την παρέμβαση για τον πιο κάτω λόγο:
Βγήκαν κάποιοι να καταδικάζουν το πιο πάνω γεγονός. Ποιοί ακριβώς;
Μεταξύ άλλων, είδαμε το πιο βρώμικο κομμάτι του αθλητισμού, τον τραμπούκο του καθεστώτος, αυτοί που ευθύνονται περισσότερο απ’όλους για την πολιτικοποίηση και κομματικοποίηση του αθλητισμού, αυτοί που το 1947 υπό τις διαταγές αμερικανόφερτων δικτατωρικών καθεστώτων, που τυρρανούσαν τότε την Ελλάδα και ολόκληρο τον Ελληνισμό, έδιωξαν αθλητές τους και τους απαγόρευσαν να προπονούνται διότι οι αθλητές αυτοί είχαν την ατυχία να ανήκουν σε διαφορετική πολιτική παράταξη, αυτοί που έχουν προσβάλει όσο κανένας άλλος την Ελληνική σημαία καταντώντας την οπαδικό σύμβολο και σέρνοντας την σαν κουρέλι δίπλα στα ναζιστικά σύμβολα των κελτικών σταυρών και τις σβάστικες, των skinheads με τους χιτλερικούς χαιρετισμούς που παραμένουν ατιμώρητοι ενώ υπάρχουν σαφέστατες εντολές από την Ευρωπαική Συνομοσπονδία ΟΥΕΦΑ, αυτοί για τους οποίους δύο φορές καταργήθηκε η διαβάθμιση στην πετόσφαιρα, αυτοί για τους οποίους κανονισμοί στην καλαθόσφαιρα πολλές φορές έχουν παραμεριστεί, αυτοί των οποίων μέλη της και οπαδοί της διαιτητεύουν αγώνες της σε τελικούς κυπέλλου (2000), αυτοί που βιάστηκαν να στείλουν πρώτοι συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην πραξικοπηματική κυβέρνηση του 1974 που τουρκοποίησε την μισή Κύπρο διακόπτοντας τριών χιλιάδων χρόνων Ελληνικότητας για την οποία τάχα κόπτονται (παραμυθιάζοντας τον απλό κόσμο που τους ακολουθεί), αυτοί που πολλές φορές αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι μετά από σύλληψη όταν η ΜΜΑΔ συνειδητοποίησε ότι είχε να κάνει με συνάλελφους, αυτοί τους οποίους πρόσφατα το καθεστώς μέσω της ΚΟΠ παράτυπα έδωσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (ενώ θα έπρεπε αυτά τα λεφτά να μοιραστούν σε όλα τα σωματεία), αυτοί που παραμένουν προκλητικά ατιμώρητοι με τα συνεχή οργανωμένα επισόδεια, τις καταστροφές κλπ, αυτοί λοιπόν ...επίσης ανησυχούν για την νομιμότητα και για την παρανομία !
Η υποκρισία σε όλη της την μεγαλοπρέπεια.
Πώς βιάστηκαν όλοι αυτοί να συνδέσουν την έκρηξη με τον αθλητισμό, ή τον Τράττο τον ίδιο; Θα μπορούσε να υπάρχει άλλος στόχος και άλλα κίνητρα; Αν σ’αυτόν τον τόπο υπάρχει αστυνομία, τότε ας κάνει την έρευνα της να διαπιστώσει τί ακριβώς συνέβηκε.
Οι «ανακοινώσεις καταδίκης» που αναφέραμε πιο πάνω δεν είναι ατυχείς. Και σκοπιμότητα έχουν και ύποπτες είναι. Μας δίνουν μια γεύση του τί θα ακολουθήσει.
Καλούμε την διοίκηση της ΑΕΛ να λάβει τα μέτρα της, διότι αυτή η χρονιά άρχισε πολύ νωρίς.
Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να παραμείνει η ασπίδα του σωματείου.
Νεκροθάφτης, Λεμεσός, 6 Ιουνίου 2009
Τρίτη 2 Ιουνίου 2009
Ληστεία στο Μαλακιστάν
Έστω και καθυστερημένα, χάριν στις καταγγελίες παραγόντων των ακαδημιών του σωματείου μας - και όχι την έρευνα κάποιων δημοσιογράφων - βγήκε στην φόρα ακόμα ένα σκάνδαλο, το οποίο αφήνει εκτεθειμένους όχι μόνο κάποιους εργαζόμενους στην ΚΟΠ, αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο της.
Προς έκπληξη όλων μας, αναμεμειγμένα σε αυτή την καινούργια άθλια πράξη, ήταν τα σωματεία πρότυπα για τον αθλητισμό, τα σωματεία που διαφυλάτουν ως κόρη οφθαλμού το «ευ αγωνίζεσθαι», τα σωματεία που ποτέ στο παρελθόν δεν δημιούργησαν σκιές γύρω από τις ενέργειες του, αυτά της Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ.
Πιο συγκεκριμένα, άτομα μέσα από την ομοσπονδία, των οποίων τα ονόματα ο κύπριος φίλαθλος περιμένει να μάθει από τους δημοσιογράφους, χρησιμοποίησαν χρήματα τα οποία δόθηκαν από τον ΚΟΑ στην ΚΟΠ για ενίσχυση των ακαδημιών όλων των ομάδων και τα μοίρασαν σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ μόνο. Το ποσό αυτό αγγίζει τις τριακόσιες πενήντα χιλιάδες Ευρώ!
Η ληστεία αυτή διαπράχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα αλλά δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, όποτε οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να φέρουν την υπόθεση στην επιφάνεια και έγραφαν ή έλεγαν τις λέξεις απάτη, αθλιότητα και τις συνδύαζαν στην ίδια πρόταση με τις λέξεις Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, είτε χαλούσαν τα πληκτρολόγια, είτε χαλούσαν τα μικρόφωνα των σταθμών, κάτι σαν ιός δηλαδή. Έτσι, παρά την θέληση και τον ζήλο τους για ερευνητική δημοσιογραφία, τα χέρια και τα στόματα τους παρέμειναν δεμένα.
Ευτυχώς για αυτούς, βρέθηκε ο Λοίζος Μαυρουδής, ο οποίος αν και δηλώνει προπονητής, ξεπέρασε τα όποια προβλήματα είχαν οι δημοσιογράφοι με μικρόφωνα και πληκτρολόγια και έβγαλε την υπόθεση στην επιφάνεια.
Τώρα, ένα μήνα μετά την ληστεία, ο κύπριος φορολογούμενος και φίλαθλος περιμένει την επίσημη αντίδραση του ΚΟΑ, της ΚΟΠ αλλά και του επίσημου κράτους του Μαλακιστάν.
Keyser Soze
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)